Søg

26 resultater :
Forhandlerens hjemmeside   Glasløsninger af høj kvalitet til ethvert behov Uanset om det er glasfoldevægge, rumdelere, eller glasoverflader til terrassen, sommerhave eller altanen: De fleksible glasvægge fra…
Mere
 
SF112   SUNFLEX terrassetag SF112 er af høj kvalitet og med udvendig statik. Det imponerer med en integreret belysningskanal og et praktisk tagudhæng.
Mere
 
SF55 H-S-W   Der er ingen grænser for anvendelsesområderne for den varmeisolerede skydevæg SF55 fra SUNFLEX. Skydesystemet byder på en høj grad af individualitet og komfort.
Mere
 
SF50 H-S-W   Den vandrette skydevæg SF50 fra SUNFLEX består af et uisoleret aluminiumssystem og er velgente til indgangspartier i virksomheder, butiksindgang og rumdelere.
Mere
 
SF40 H-S-W   SUNFLEX helglassystem SF40 H-S-W er særligt sikkert og vedligeholdelsesfrit. Det egner sig som glasoverflade til rumdelere, indgangspartier i virksomheder og terrasser.
Mere
 
SF75c  
URL:
SUNFLEX folde-skydesystem SF75c med træbeklædning har et højt niveau af varmeisolering og sætter nye varmeisolerende standarder for glasfoldevægge og glasskydedøre.
Mere
 
SF75   SUNFLEX folde-skydesystem SF75 har et højt niveau af varmeisolering og sætter nye varmeisolerende standarder for glasfoldevægge og glasskydedøre.
Mere
 
SF55e   SUNFLEX folde-skydesystemet er velegnet som aflukning til opvarmede rum med sine foldedøre - den ideelle overdækning til terrassen eller glasoverflade til havestuen.
Mere
 
SF55c  
URL:
SUNFLEX folde-skydesystem SF55c er et varmeisoleret aluminiumssystem med træbeklædning og er ideelt som glasoverflade til terrassen eller altanen.
Mere
 
SF55   SUNFLEX folde-skydesystemet er velegnet som aflukning til opvarmede rum med sine foldedøre - den ideelle overdækning til terrassen eller glasoverflade til havestuen.
Mere
 
Search results 1 to 10 of 26