Søg

26 resultater :
SF45   SUNFLEX folde-skydesystemet er velegnet som aflukning til opvarmede rum med sine foldedøre - den ideelle overdækning til terrassen eller glasoverflade til havestuen.
Mere
 
SF35   Skyde-drejesystemet SF35 fra SUNFLEX gør din altan, havestue eller terrasse hyggelig hele året takket være glasskydevægge af høj kvalitet.
Mere
 
SF30   Den nye SF30 fra SUNFLEX er verdens første skyde-drejesystem i helglas, hvor den samlede vægt overføres via gulvskinnen. I fremtiden er det således ikke længere noget problem at beskytte selv statisk…
Mere
 
SF25   Skyde-drejesystemet SF25 fra SUNFLEX er et helglassystem. Det egner sig til havestuer, overdækning af haven og terrassen og som glasfacade.
Mere
 
SF42   SUNFLEX skydesystem SF42 egner sig om et uisoleret aluminiumssystem til glasoverflader i siden på terrassetag, og som glasskillevæg og rumskillevæg.
Mere
 
SF22   Skydesystemet SF22 fra SUNFLEX er et aluminiumssystem med ramme. Glasskydedørene egner sig som rumdelere, skillevæg og som glasoverflade til terrassen eller altanen.
Mere
 
SF20   Skydesystemet SF20 fra SUNFLEX er et helglassystem. Glasskydedørene egner sig som rumdelere, skillevæg og som glasoverflade til terrassen eller altanen.
Mere
 
SF300   SUNFLEX terrassetag SF300 er af høj kvalitet og imponerer med en integreret belysningskanal og forskellige glastykkelser.
Mere
 
SF125   SUNFLEX terrassetag SF125 er af høj kvalitet og med indvendig statik. Det fås hos os i forskellige glastykkelser og taghældninger.
Mere
 
Search results 11 to 20 of 26